ELAZIĞ / MERKEZ - Halit Hoca İmam Hatip Ortaokulu

Halit Hoca İmam Hatip Ortaokulu

Adres
SÜRSÜRÜ MAH. ELAZIĞ CAD. HALİT HOCA İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 24/1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumluluk sahibi bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, insanların ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, "Yaratılanı Yaradan´dan ötürü sevebilen", tabiatı tahrip değil imar eden, sorun yerine çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zengin kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
İngilizce ve Arapça
Otobüs, minibüs
Sürsürü Mah. Elazığ Cad. No:24 Merkez/ELAZIĞ
Okulumuz il merkezinde bulunmaktadir.